https://www.lifarma.com/catalogus/ongediertebestrijding/insectenbestrijding/vliegenbestrijding/chemische-vliegenbestrijding/aerosols/permanent-vliegenspray-500-ml/_381_w_1548_658046_NL_1
Toon lijst Volgend artikel
https://www.lifarma.com/catalogus/ongediertebestrijding/insectenbestrijding/vliegenbestrijding/chemische-vliegenbestrijding/aerosols/permanent-vliegenspray-500-ml/_381_w_1548_658046_NL_1

Permanent Vliegenspray 500 ml

Artikelnummer2934
Prijs per stuk Verkoopeenheid stuk
Omschrijving
Tell a friend

Permanent vliegenspray 500 ml

Omschrijving:

Voor het bestrijden van vliegen in verblijfplaatsen voor vee en pluimvee.
Insecten veroorzaken onrust bij het vee en kunnen besmettelijke ziekten overbrengen.

Toepassingsgebied:

Lurectron Permanent Spuitbus kunt u als vliegenbestrijdingsmiddel in verblijfplaatsen voor vee en pluimvee toepassen. Het vee mag op stal blijven maar voorkom dat de dieren met het spuitmiddel worden geraakt. Melkgerei, voer- en drinkbakken tijdens de behandeling afdekken of verwijderen.

Eigenschappen:

Lurectron Permanent Spuitbus is klaar voor gebruik. Dit middel tegen vliegen bevat 0,59% Permethrin en 0,06% Pyrethrum. Pyrethrum zorgt voor een snelle doding van de aanwezige vliegen. Permethrin heeft een snelle en langdurige werking (4 tot 6 weken).

Voor een doeltreffende werking van Lurectron Permanent Spuitbus is slechts weinig werkzame stof nodig. Lurectron Permanent Spuitbus combineert een hoge effectiviteit met een zeer lage giftigheid voor zoogdieren.

Omdat Permethrin een contactinsecticide is, kan nieuw stof en vuil op behandelde plaatsen de werking verminderen. Behandelde plaatsen daarom zo goed mogelijk stofvrij houden en desnoods opnieuw behandelen. Vinylverven en sommige soorten kunststof absorberen Permethrin, wat kan leiden tot een lagere effectiviteit. Dergelijke oppervlakken daarom mijden.

Gebruiksaanwijzing:

Behandel alle plaatsen waar vliegen zich meestal ophouden, zoals ramen, raamkozijnen, plafonds en dergelijke. Per m² oppervlak ongeveer 15 seconden spuiten. De inhoud van de spuitbus is voldoende voor 20 m² oppervlakte. De werkingsduur bedraagt 4-6 weken; indien noodzakelijk kan de behandeling dan worden herhaald.
Het middel is niet bestemd voor een ruimtebehandeling.

Verpakking:

500 ml

Omdoos:

20 x 500 ml

Vertel het een bekende!

Vul uw naam en emailadres en die van de persoon die u op de hoogte wilt stellen van dit artikel. De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen en/of gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de email aan de door u opgegeven persoon.

Uw gegevens
Naam
Email
Versturen naar
Naam
Email
Opmerking
Nieuws
elector-psp-spray-1-liter
Elector PSP Spray. Ook tegen tempexkevers
pluimvee-actie-orthosol-hittestress-mix-plus
Pluimvee - Actie Orthosol Hittestress Mix Plus
toelating-solfac-gaat-vervallen
Toelating Solfac gaat vervallen
vleeskuikens-dierenwelzijn-en-milieu-staan-voorop
Vleeskuikens: Dierenwelzijn en milieu staan voorop
help-de-pluimveehouderij
Help de Pluimveehouderij
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
ratimor-pasta
Ratimor Pasta. Handig in gebruik en effectief.