https://www.lifarma.com/catalogus/ongediertebestrijding/insectenbestrijding/vliegenbestrijding/chemische-vliegenbestrijding/spuitmiddelen/quick-bayt-wg-1-kg/_381_w_1174_658023_NL_1
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
https://www.lifarma.com/catalogus/ongediertebestrijding/insectenbestrijding/vliegenbestrijding/chemische-vliegenbestrijding/spuitmiddelen/quick-bayt-wg-1-kg/_381_w_1174_658023_NL_1

Quick Bayt WG 1 kg

Artikelnummer4869
Prijs per stuk Verkoopeenheid stuk
Omschrijving

Quick Bayt WG 1 kg

KLIK ALTIJD OP ONDERSTAANDE LINK VOOR DE ACTUELE TOELATING bij het CTGB.

Toelatingsnummer: 13116 N
Gebruik Quick Bayt veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

Water Dispergeerbaar Granulaat

Quick Bayt wordt toegepast voor de bestrijding van vliegen in dierverblijfplaatsen. Het nieuwe molecuul, Imidacloprid cis-tricos-9-een 10 %, heeft een uniek werkingsmechanisme en is daardoor effectief tegen pyrethroiden en organofosfor insecticiden. In de praktijk wordt dit middel ook ingezet tegen fruitvliegjes.

Wettelijk gebruiksvoorschrift:

  • Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van vliegen en opslagplaatsen met dien verstande dat het middel maximaal 5 keer per jaar mag worden toegepast.
  • Het middel dient op zodanige wijze toegepast te worden dat direct contact met kinderen (huis)dieren uitgesloten is.
  • Dagelijks dienen dode vliegen uit de behandelde ruimtes te worden verwijderd, terv oorkoming van blootstelling aan vogels en (huis)dieren.

Gebruiksaanwijzing:

Behandel muren, balken en raamkozijnen vooral daar waar vliegen vaak rusten. Het middel kan worden aangebracht in de aanwezigheid van de dieren, mits er geen direct contact met de spuitvloeistof plaatsvindt. Als de behandelde plaatsen stoffig worden, deze plaatsen licht bevochtigen. Hierdoor blijft de werking van het middel langer behouden.

Dosering:

Los 250 gram Quick Bayt spray op in 2 liter water. Met 2 liter oplossing kan ongeveer 40 m2 muur oppervlakte worden behandeld, wat voldoende is voor een ruimte met een vloeroppervlak van 100 m2. De spuitoplossing dient goed te worden geschud, zodat het middel goed is opgelost, voordat de behandeling wordt gestart. Ook tijdens het spuiten zo nu en dan de spuitvloeistof goed schudden, zodat een homogene oplossing tijdens het spuiten blijft gewaarborgd.

Werkzamestof:

Imidacloprid cis-tricos-9-een 10 %

Verpakking:

1 kg

 
Nieuws
nieuw-kuikenpapier-rood
NIEUW Kuikenpapier Rood
pluimvee-actie-orthosol-hittestress-mix-plus
Pluimvee - Actie Orthosol Hittestress Mix Plus
onze-hittestress-producten
Onze Hittestress producten
parasect
Productnieuws Parasect
nieuwste-generatie-inweekmiddelen
Nieuwste generatie inweekmiddelen
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
bovengrondse-kadaverkoelingen
NIEUW. Bovengrondse kadaverkoelingen met bakken
certificering
GMP+ en Securefeed
knaagdierbeheersing
Extra informatie Knaagdier beheersing