https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/diergezondheid/phyto-products/intra-aerosol-1-l-gmp-fsa-geborgd/_381_w_1575_659032_NL_1
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/diergezondheid/phyto-products/intra-aerosol-1-l-gmp-fsa-geborgd/_381_w_1575_659032_NL_1

Intra Aerosol 1 L (GMP+ FSA-geborgd)

Artikelnummer1989
Omschrijving

Intra Aerosol 1 L

Vloeibaar premix op basis van etherische oliën.

Intra Aerosol is een natuurlijke product op basis van etherische oliën en helpt de dieren overmatige slijmvorming in de ademhalingswegen te verminderen of te voorkomen. Op deze manier stimuleert Intra Aerosol de opname van zuurstof en voer.
Intra Aerosol kan gebruikt worden bij hitte stress of bij het voorkomen van entreacties. Het kan eenvoudig worden toegevoegd aan het drinkwater van de dieren of kan met een fogsysteem in de stallen worden gesprayd.

Ademhalingsproblemen worden vaak veroorzaakt door de vorming van overmatig slijm in de ademhalingswegen. Hierdoor komt het dier zuurstof tekort, wat resulteert in het verkrijgen van minder energie met alle gevolgen van dien. Daarnaast vormt het slijm een voedingsbodem waar allerlei ongewenste micro-organismen zich in kunnen ontwikkelen. Hierdoor kunnen allerlei luchtweginfecties ontstaan met als gevolg verminderde resultaten door verminderde water- en voeropname en verminderde vitaliteit.

Dosering:

Drinkwatersysteem: Gebruik 200 ml per 1000 liter water (0,02%), gedurende 24 uur, 3 tot 4 dagen lang. Bij gebruik geen andere producten via het drinkwater toedienen.

Fogger: Gebruik een 2% oplossing (200 ml per 10 liter water), vernevel 2 tot 4 maal per 24 uur.

Spray-methode: Gebruik een 2% oplossing (200 ml per 10 liter water), spray 2 tot 4 maal per 24 uur.

Voorbeeld:
Voor het sprayen van Intra Aerosol voor 20.000 slachtkuikens is 10 liter van de oplossing nodig. Dus 200 ml Intra Aerosol is nodig om te sprayen voor 20.000 slachtkuikens per keer.

Verpakking:

1 Stk.

Nieuws
no-farmers-no-food
NO FARMERS NO FOOD
hittestress-denk-aan-extra-vitamine
Hittestress ! Denk aan extra vitamine.
ammoniakmeter-uni-nh3
Denk aan uw veiligheid! Ammoniakmeter.
insectosec-bloedluisbestrijding
InsectoSec Bloedluisbestrijding
nieuwste-generatie-inweekmiddelen
Nieuwste generatie inweekmiddelen
parasect
Productnieuws Parasect
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
bovengrondse-kadaverkoelingen
NIEUW. Bovengrondse kadaverkoelingen met bakken
virkill-het-desinfectiemiddel
Virkill. Hét desinfectiemiddel