https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/diergezondheid/phyto-products/intra-aerosol-10-l-gmp-fsa-geborgd/_381_w_1575_659033_NL_1
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/diergezondheid/phyto-products/intra-aerosol-10-l-gmp-fsa-geborgd/_381_w_1575_659033_NL_1

Intra Aerosol 10 L (GMP+ FSA-geborgd)

Artikelnummer1990
Omschrijving
Tell a friend

Intra Aerosol 10 L

Vloeibaar premix op basis van etherische oliën.

Intra Aerosol is een natuurlijke product op basis van etherische oliën en helpt de dieren overmatige slijmvorming in de ademhalingswegen te verminderen of te voorkomen. Op deze manier stimuleert Intra Aerosol de opname van zuurstof en voer. Intra Aerosol kan gebruikt worden bij hitte stress of bij het voorkomen van entreacties. Het kan eenvoudig worden toegevoegd aan het drinkwater van de dieren of kan met een fogsysteem in de stallen worden gesprayd.

Ademhalingsproblemen worden vaak veroorzaakt door de vorming van overmatig slijm in de ademhalingswegen. Hierdoor komt het dier zuurstof tekort, wat resulteert in het verkrijgen van minder energie met alle gevolgen van dien. Daarnaast vormt het slijm een voedingsbodem waar allerlei ongewenste micro-organismen zich in kunnen ontwikkelen. Hierdoor kunnen allerlei luchtweginfecties ontstaan met als gevolg verminderde resultaten door verminderde water- en voeropname en verminderde vitaliteit.

Dosering:

Drinkwatersysteem: Gebruik 200 ml per 1000 liter water (0,02%), gedurende 24 uur, 3 tot 4 dagen lang. Bij gebruik geen andere producten via het drinkwater toedienen.

Fogger: Gebruik een 2% oplossing (200 ml per 10 liter water), vernevel 2 tot 4 maal per 24 uur.

Spray-methode: Gebruik een 2% oplossing (200 ml per 10 liter water), spray 2 tot 4 maal per 24 uur.

Voorbeeld:
Voor het sprayen van Intra Aerosol voor 20.000 slachtkuikens is 10 liter van de oplossing nodig. Dus 200 ml Intra Aerosol is nodig om te sprayen voor 20.000 slachtkuikens per keer.

Verpakking:

1 Stk.

Vertel het een bekende!

Vul uw naam en emailadres en die van de persoon die u op de hoogte wilt stellen van dit artikel. De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen en/of gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de email aan de door u opgegeven persoon.

Uw gegevens
Naam
Email
Versturen naar
Naam
Email
Opmerking
Nieuws
elector-psp-spray-1-liter
Elector PSP Spray. Ook tegen tempexkevers
pluimvee-actie-orthosol-hittestress-mix-plus
Pluimvee - Actie Orthosol Hittestress Mix Plus
toelating-solfac-gaat-vervallen
Toelating Solfac gaat vervallen
vleeskuikens-dierenwelzijn-en-milieu-staan-voorop
Vleeskuikens: Dierenwelzijn en milieu staan voorop
help-de-pluimveehouderij
Help de Pluimveehouderij
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
ratimor-pasta
Ratimor Pasta. Handig in gebruik en effectief.