https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/diergezondheid/probiotica/probiotica-farm-spray-20-liter/_381_w_1574_658431_NL_1
Toon lijst
https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/diergezondheid/probiotica/probiotica-farm-spray-20-liter/_381_w_1574_658431_NL_1

Probiotica Farm Spray 20 liter

Artikelnummer2986
Prijs per stuk Verkoopeenheid stuk
Omschrijving

Probiotica Farm Spray 20 liter

Beschrijving:

Probiotica Farm Spray is een hoog geconcentreerd spraymiddel dat een stabiele en gezonde microflora in de omgeving vormt door deze te bezetten met veilige probiotische bacteriën. Probiotica Farm Spray ondersteund om een goede balans te krijgen tussen gunstig en ongunstige bacteriën. Probiotica Farm Spray is veilig en geschikt voor alle dierenverblijven, is biologisch afbreekbaar, onbrandbaar en niet vluchtig.

Proef: ontwikkeling goedaardige bacteriën met Probiotica Farm Spray 29-09-2011
(zie afbeelding)

 

FOTO A:

Reinculturen van de snelst groeiende bacteriesoorten uit het produkt Probiotica Farm Spray. Er is duidelijk te zien dat binnen dezelfde cultuur de afzonderlijke kolonies bestaan uit dezelfde bacteriesoorten.

FOTO B:

Bacteriecultuur op bloedagar gekweekt uit het produkt Probiotica Farm Spray. Deze cultuur ontstond 20 uur na enting uit het produkt Probiotica Farm Spray.

Conclusie: Door de snelle groei van de goedaardige bacteriën uit het produkt Probiotica Farm Spray worden schadelijke bacteriën geremd in hun ontwikkeling, zowel door verdringing als door concurrentie op hun voedingsstoffen.

Extra informatie:

Zoals afgebeeld op de afbeeldingen kunt U zien dat de goedaardige bacteriën van Probiotica Farm spray zich voeden en vermenigvuldigen op deze bloedmonsters. De kenmerken van de goedaardige bacteriën van Probiotica Farm Spray zijn, dat ze zich razendsnel vermenigvuldigen waardoor de slechte bacteriën geen voedingsbodem meer hebben om te overleven. Hierdoor wordt er een klimaat gecrieëerd met goedaardige bacteriën dit resulteert in een lagere infectie druk en een reducering van het antibioticagebruik.  

Gebruiksaanwijzing:

  • Probiotica Farm Spray goed schudden voor gebruik.
  • 1 liter op 2,5 liter water per 350 m2
  • Behandeling om de 6 dagen herhalen.

Werkzamestoffen:

Zeer hoog geconcentreerde meervoudige aërobe bacteriën die extreem snel vermenigvuldigen , nieuw en speciaal zijn ontwikkeld voor de agrarische sector.

Opmerkingen:

Probiotica Farm Spray altijd boven 5 graden celcius bewaren.

Advies:

Wilt u een bedrijfsadvies op maat neem dan contact op met Lifarma b.v. Tel.: +31 (0)475-452174

Verpakking:

20 liter

Nieuws
no-farmers-no-food
NO FARMERS NO FOOD
hittestress-denk-aan-extra-vitamine
Hittestress ! Denk aan extra vitamine.
ammoniakmeter-uni-nh3
Denk aan uw veiligheid! Ammoniakmeter.
insectosec-bloedluisbestrijding
InsectoSec Bloedluisbestrijding
nieuwste-generatie-inweekmiddelen
Nieuwste generatie inweekmiddelen
parasect
Productnieuws Parasect
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
bovengrondse-kadaverkoelingen
NIEUW. Bovengrondse kadaverkoelingen met bakken
virkill-het-desinfectiemiddel
Virkill. Hét desinfectiemiddel