https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/diergezondheid/zuren/zuren-aanvullende-diervoeders/laag-afgebufferde-zuren/intra-aqua-acid-mineral-plus-1100-kg-gmp-fsa-geborgd/_381_w_1338_658652_NL_1
Vorig artikel Toon lijst
https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/diergezondheid/zuren/zuren-aanvullende-diervoeders/laag-afgebufferde-zuren/intra-aqua-acid-mineral-plus-1100-kg-gmp-fsa-geborgd/_381_w_1338_658652_NL_1

Intra Aqua Acid Mineral Plus 1100 kg (GMP+ FSA-geborgd)

Artikelnummer0938
Prijs per stuk Verkoopeenheid stuk
Omschrijving
Tell a friend

Intra Aqua Acid Mineral Plus 1100 kg

Omschrijving:

Intra Aqua Acid Mineral Plus is een drinkwater supplement gebaseerd op een blend van de organische zuren; melkzuur, mierenzuur en propionzuur, ammonium formiaat koperchelaten en zinkchelaten en kent een synergetische werking, wat betekend dat zij elkaar onderling in werkzaamheid versterken.

Toepassing:

Het product wordt via het drinkwater verstrekt en draagt bij aan een optimalisering van de productie resultaten. Tijdens het gebruik van Intra Aqua Acid Mineral Plus is de zuurgraad (pH) van het water dusdanig dat de groei van pathogene bacteriën wordt geminimaliseerd door het zure milieu. Tevens wordt de microflora positief beïnvloed en verbeterd de eiwitvertering wat het spijsverteringsproces ten goede komt.

Mineralen:

Naast de ondersteunende werkzaamheid van de organische zuren wordt door de extra toevoeging van het mineraal koper (E4) en zink (E6) een nog hogere effectiviteit behaald. Zo kent koper een sterke groei ondersteunende werking, doodt het vele pathogene bacteriën en bezit het mineraal zink de eigenschap de vitaliteit van het dier te verbeteren. Juist de combinatie van deze componenten geeft in vele gevallen een hoog resultaat te zien.

Dosering:

300 - 500 cc per 1000 liter drinkwater (dit is afhankelijk van het soort water)

Klik hier voor een voorbeeld van een hoge PH (7,93) hier wordt de dosering van 500 cc per 1000 liter drinkwater geadviseerd.

Afbuffering:

Intra Aqua Acid Mineral Plus is een laag afgebufferd produkt. Het zuur doet zijn werking in de leiding  van bek t/m de maag en heeft een lichte werking op darmniveau.

Verpakking:

1100 kg

 

 

 

Vertel het een bekende!

Vul uw naam en emailadres en die van de persoon die u op de hoogte wilt stellen van dit artikel. De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen en/of gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de email aan de door u opgegeven persoon.

Uw gegevens
Naam
Email
Versturen naar
Naam
Email
Opmerking
Nieuws
parasect
Productnieuws Parasect
pluimvee-actie-orthosol-hittestress-mix-plus
Pluimvee - Actie Orthosol Hittestress Mix Plus
vitamine-c500
Nieuw! Orthosol C500 (Vitamine C)
vacatures
Vacatures
certificering
GMP+ en Securefeed
onze-hittestress-producten
Onze Hittestress producten
sector-landbouw-in-2017-kleinste-uitstoter-co2
Sector Landbouw in 2017 kleinste uitstoter CO2
nieuw-insectosec-bloedluisbestrijding
Nieuw. InsectoSec Bloedluisbestrijding
hellberg-gehoorbeschermer
Hellberg Gehoorbeschermer met radio
strong-pasta-2-kg
Strong Pasta (creme) 2 kg
techno-boots
Laars Techno Boots
9-tons-kadaverkoeling
9-tons bovengrondse kadaverkoeling