https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/diergezondheid/zuren/zuren-aanvullende-diervoeders/zuren-op-basis-van-amminozuren-en-glucose/nutri-mix-200-liter/_381_w_1653_658666_NL_1
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/diergezondheid/zuren/zuren-aanvullende-diervoeders/zuren-op-basis-van-amminozuren-en-glucose/nutri-mix-200-liter/_381_w_1653_658666_NL_1

Nutri-Mix 200 liter

Artikelnummer0952
Prijs per stuk Verkoopeenheid stuk
Omschrijving

Nutri-Mix 200 liter

Omschrijving:

Door Intra Nutri-Mix te gebruiken worden makkelijk opneembare voedingsmiddelen toegevoegd aan het drinkwater of voer. Intra Nutri-Mix bevat een breed spectrum aan werkzame componenten: hoogwaardige en essentiële aminozuren (Lysine, Threonine, Methionine en Tryptofaan), gechelateerde mineralen en organische zuren.

De aminozuren zijn essentiële bouwstoffen voor het dier en bieden het dier ondersteuning bij de groei en het opbouwen van een betere weerstand. De unieke combinatie aminozuren in Intra Nutri-Mix versterken het dier in korte tijd en geven het dier een gefundeerde weerstand. De gechelateerde mineralen versterken dit effect. Diverse onderzoeken tonen aan dat met name koper en zink in gechelateerde vorm de groei van ziekteverwekkende micro-organismen in de darm verminderen en dat ze een positief effect hebben op het immuumsysteem.

De organische zuren verlagen de zuurtegraad in de darmen waardoor ziekteverwekkende micro-organismen geen kans krijgen zich te ontwikkelen in de darmen.

Toepassing
Intra Nutri-Mix is een vloeibaar product dat via het drinkwater dient te worden toegevoegd door middel van een doseerpomp. Intra Nutrimix is gebaseerd op mineralen, aminozuren, organische zuren en energie dragers. Het zorgt voor een betere beschikbaarheid van de nutriënten via drinkwater. Intra Nutrimix verlaagt de zuurgraad (pH) tot ongeveer 4 welke nodig is om het maximale resultaat te behalen.

Download hier de extra produktinformatie.

Dosering:

1 liter per 1000 liter drinkwater (laat u hierin adviseren)

Verpakking

200 Liter


 

Nieuws
nieuw-kuikenpapier-rood
NIEUW Kuikenpapier Rood
pluimvee-actie-orthosol-hittestress-mix-plus
Pluimvee - Actie Orthosol Hittestress Mix Plus
onze-hittestress-producten
Onze Hittestress producten
parasect
Productnieuws Parasect
nieuwste-generatie-inweekmiddelen
Nieuwste generatie inweekmiddelen
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
bovengrondse-kadaverkoelingen
NIEUW. Bovengrondse kadaverkoelingen met bakken
certificering
GMP+ en Securefeed
nieuw-insectosec-bloedluisbestrijding
Nieuw. InsectoSec Bloedluisbestrijding
9-tons-kadaverkoeling
9-tons bovengrondse kadaverkoeling
orthosol-x-pirine
Orthosol X-pirine, voor goede gezondheid van varkens
knaagdierbeheersing
Extra informatie Knaagdier beheersing