https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/dosators/poederdosators/poederdosator-gmd-500plus/_381_w_1612_658610_NL_1
Vorig artikel Toon lijst
https://www.lifarma.com/catalogus/pluimveehouderij/dosators/poederdosators/poederdosator-gmd-500plus/_381_w_1612_658610_NL_1

Poederdosator GMD-500Plus

Artikelnummer0892
Prijs per stuk Verkoopeenheid stuk
Omschrijving

Poederdosator GMD-500Plus

Toepassing:

De poederdosators zijn speciaal ontwikkeld voor het toevoegen van droge stoffen (medicatie, ontworming, supplementen etc.), direct in voersystemen. Dit kunnen zowel droog- als brijvoersystemen zijn. Aansturing kan eventueel via een voercomputer worden gedaan. De poederdosators kunnen in ieder voersysteem worden ingepast. Dit kunnen bijvoorbeeld voersystemen in varkens-, pluimvee- en kalverstallen zijn.
De poederdosators hebben een degelijke constructie en bestaan geheel uit RVS. Door de grote vulopening zijn ze makkelijk te vullen en te reinigen. Brugvorming is uitgesloten door het ingebouwde mengrad.

Omschrijving:

De GMD-500Plus is een vergrootte versie van de GMD175Plus. Hierdoor is de voorraadinhoud flink groter. Een uitkomst wanneer een hoge (dagelijkse) voorraad gewenst is. Bijvoorbeeld bij producten die een hoge dosering vereisen. De GMD-500Plus heeft een lange doseervijzel die schuin omhoog doseert. Op deze manier kan tot ca. 5 meter hoogte worden gedoseerd. De dosering is traploos instelbaar met de bijgeleverde stuurkast met frequentieregelaar. De GMD-500Plus kan via de stuurkast aan- en uitgeschakeld worden door bestaande vijzels of een (voer)computer. Op deze manier kan volautomatisch in een voersysteem gedoseerd worden. De GMD-500Plus kan direct in een voerbuis (spiraal, vijzel of ketting) doseren. Maar er kan ook in een voerweger of voormenger gedoseerd worden. Eenvoudig op de grond bij te vullen en te reinigen.

Specificaties:

  • Doseerbereik: (±) 0,6 - 7 liter/min., hogere of lagere doseringen op aanvraag
  • Aansturing: 380 volt AC
  • Formaat (LxBxH): 140x65x160 cm
  • Vijzellengte: tot ca. 6 meter (max 45°)
  • Inhoud: 500 liter

Verpakking:

1 stk.

 

Nieuws
no-farmers-no-food
NO FARMERS NO FOOD
hittestress-denk-aan-extra-vitamine
Hittestress ! Denk aan extra vitamine.
ammoniakmeter-uni-nh3
Denk aan uw veiligheid! Ammoniakmeter.
insectosec-bloedluisbestrijding
InsectoSec Bloedluisbestrijding
nieuwste-generatie-inweekmiddelen
Nieuwste generatie inweekmiddelen
parasect
Productnieuws Parasect
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
bovengrondse-kadaverkoelingen
NIEUW. Bovengrondse kadaverkoelingen met bakken
virkill-het-desinfectiemiddel
Virkill. Hét desinfectiemiddel