https://www.lifarma.com/catalogus/varkenshouderij/diergezondheid/zuren-aanv-diervoeding/intra-aqua-acid-mineral-plus-25-kg-gmp-fsa-geborgd/_381_w_1578_658650_NL_1
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
https://www.lifarma.com/catalogus/varkenshouderij/diergezondheid/zuren-aanv-diervoeding/intra-aqua-acid-mineral-plus-25-kg-gmp-fsa-geborgd/_381_w_1578_658650_NL_1

Intra Aqua Acid Mineral Plus 25 kg (GMP+ FSA-geborgd)

Artikelnummer3783
Prijs per stuk Verkoopeenheid stuk
Omschrijving

Intra Aqua Acid Mineral Plus 25 kg

Omschrijving:

Intra Aqua Acid Mineral Plus is een drinkwater supplement gebaseerd op een blend van de organische zuren; melkzuur, mierenzuur en propionzuur, ammonium formiaat koperchelaten en zinkchelaten en kent een synergetische werking, wat betekend dat zij elkaar onderling in werkzaamheid versterken.

Toepassing:

Het product wordt via het drinkwater verstrekt en draagt bij aan een optimalisering van de productie resultaten. Tijdens het gebruik van Intra Aqua Acid Mineral Plus is de zuurgraad (pH) van het water dusdanig dat de groei van pathogene bacteriën wordt geminimaliseerd door het zure milieu. Tevens wordt de microflora positief beïnvloed en verbeterd de eiwitvertering wat het spijsverteringsproces ten goede komt.

Mineralen:

Naast de ondersteunende werkzaamheid van de organische zuren wordt door de extra toevoeging van het mineraal koper (E4) en zink (E6) een nog hogere effectiviteit behaald. Zo kent koper een sterke groei ondersteunende werking, doodt het vele pathogene bacteriën en bezit het mineraal zink de eigenschap de vitaliteit van het dier te verbeteren. Juist de combinatie van deze componenten geeft in vele gevallen een hoog resultaat te zien.

Dosering:

300 - 500 cc per 1000 liter drinkwater (dit is afhankelijk van het soort water)

Klik hier voor een voorbeeld van een hoge PH (7,93) hier wordt de dosering van 500 cc per 1000 liter drinkwater geadviseerd.

Afbuffering:

Intra Aqua Acid Mineral Plus is een laag afgebufferd produkt. Het zuur doet zijn werking in de leiding van bek t/m de maag en heeft een lichte werking op darmniveau.

Verpakking:

25 kg

 

 

 

Nieuws
bundeling-krachten-trouw-nutrition-en-lifarma
Bundeling krachten Trouw Nutrition en Lifarma
no-farmers-no-food
NO FARMERS NO FOOD
nieuwste-generatie-inweekmiddelen
Nieuwste generatie inweekmiddelen
parasect
Productnieuws Parasect
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
bovengrondse-kadaverkoelingen
NIEUW. Bovengrondse kadaverkoelingen met bakken
virkill-het-desinfectiemiddel
Virkill. Hét desinfectiemiddel