https://www.lifarma.com/catalogus/varkenshouderij/diergezondheid/zuren-aanv-diervoeding/intra-nutri-mix-200-liter/_381_w_1578_658666_NL_1
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
https://www.lifarma.com/catalogus/varkenshouderij/diergezondheid/zuren-aanv-diervoeding/intra-nutri-mix-200-liter/_381_w_1578_658666_NL_1

Intra Nutri-Mix 200 liter

Artikelnummer2755
Prijs per stuk Verkoopeenheid stuk
Omschrijving

DE BESTE START OM HINDERNISSEN TE OVERWINNEN

Modern pluimvee is verwant aan prestatieatleten; om hun potentieel te bereiken, moeten ze een goede start hebben en belangrijke hindernissen kunnen nemen. De weg vrijmaken voor jonge kuikens is de sleutel tot het ontsluiten van hun genetisch potentieel voor optimale prestaties.

Een grote uitdaging voor pluimvee is stress, vooral in de eerste levensweek, die een negatieve invloed heeft op de darmfunctie, gezondheid en groei, waardoor de vertering en opname van voedingsstoffen verder in gevaar komt. Met zijn unieke mix van organische en aminozuren naast gechelateerde mineralen, geeft Intra Nutri-mix niet alleen een boost aan de eerste levensweek van de kuikens, maar ook ondersteuning tijdens andere intens stressvolle periodes.

Intra Nutrimix is gebaseerd op mineralen, aminozuren, organische zuren en energie dragers. Het zorgt voor een betere beschikbaarheid van de nutriënten via drinkwater. Intra Nutrimix verlaagt de zuurgraad (pH) tot ongeveer 4 welke nodig is om het maximale resultaat te behalen.

Door Intra Nutri-Mix te gebruiken worden makkelijk opneembare voedingsmiddelen toegevoegd aan het drinkwater of voer. Intra Nutri-Mix bevat een breed spectrum aan werkzame componenten: hoogwaardige en essentiële aminozuren (Lysine, Threonine, Methionine en Tryptofaan), gechelateerde mineralen en organische zuren.

De aminozuren zijn essentiële bouwstoffen voor het dier (groei en weerstand). De gechelateerde mineralen versterken dit effect. Diverse onderzoeken tonen aan dat met name koper en zink in gechelateerde vorm de groei van ziekteverwekkende micro-organismen in de darm verminderen en dat ze een positief effect hebben op het immuumsysteem.

De organische zuren verlagen de zuurtegraad in de darmen waardoor ziekteverwekkende micro-organismen geen kans krijgen zich te ontwikkelen in de darmen.

Toepassing
Intra Nutri-Mix is een vloeibaar product dat via het drinkwater dient te worden toegevoegd door middel van een doseerpomp.

Download hier de extra produktinformatie.

Dosering:

1 liter per 1000 liter drinkwater (laat u hierin adviseren)

Verpakking

200 Liter

 

 

Nieuws
bundeling-krachten-trouw-nutrition-en-lifarma
Bundeling krachten Trouw Nutrition en Lifarma
no-farmers-no-food
NO FARMERS NO FOOD
nieuwste-generatie-inweekmiddelen
Nieuwste generatie inweekmiddelen
parasect
Productnieuws Parasect
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
bovengrondse-kadaverkoelingen
NIEUW. Bovengrondse kadaverkoelingen met bakken
virkill-het-desinfectiemiddel
Virkill. Hét desinfectiemiddel