https://www.lifarma.com/catalogus/varkenshouderij/vang-en-opdrijfmiddelen/opdrijfschotten/opdrijfschot-126-x-76-x-2-5-rood-extra-verstevigd/_381_w_1462_658464_NL_1
Vorig artikel Toon lijst
https://www.lifarma.com/catalogus/varkenshouderij/vang-en-opdrijfmiddelen/opdrijfschotten/opdrijfschot-126-x-76-x-2-5-rood-extra-verstevigd/_381_w_1462_658464_NL_1

Opdrijfschot 126 x 76 x 2.5 rood extra verstevigd

Artikelnummer0761
Prijs per stuk Verkoopeenheid stuk
Omschrijving

Opdrijfschot 126 x 76 x 2.5 rood extra verstevigd aan vier kanten

Beschrijving:

Geproduceerd voor Lifarma b.v. oogwaardige extra verstevigd opdrijfschot. Dit extra opdrijfschot is aan vier kanten extra verstevigd voor een nog langere levensduur. Zie extra foto’s  Dit opdrijfschot is geschikt voor biggen en vleesvarkens. Deze opdrijfschotten zijn gemaakt van polyethyleen en zijn licht in gewicht en makkelijk schoon te maken met een hogedrukspuit. Deze zeer sterke opdrijfschotten roesten niet en zijn bestand tegen de meeste agressieve materialen. Tevens zijn deze opdrijfschotten voorzien van meerdere handvaten zowel in de lengte als in de breedte van het schot. Het is dus mogelijk om deze opdrijfschotten zowel in de lengte als in de breedte te gebruiken.

De opdrijfschotten zijn leverbaar in diverse kleuren en maten hierdoor kunnen ze in diverse stallen voor diverse doelen worden toegepast. Deze schotten hebben zich in de jaren bewezen op het gebied van duurzaamheid en zijn steeds verbeterd. Nu ook leverbaar als extra verstevigd model.

Dit opdrijfschot zorgt ervoor dat de onderkant niet op de vloer komt. Alleen de extra verstevigde zijkanten kunnen op de vloer komen. Deze zijkanten zijn extra verstevigd waardoor het opdrijfschot nog langer meegaat.

Verpakking:

1 stk.

Nieuws
no-farmers-no-food
NO FARMERS NO FOOD
nieuwste-generatie-inweekmiddelen
Nieuwste generatie inweekmiddelen
parasect
Productnieuws Parasect
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
bovengrondse-kadaverkoelingen
NIEUW. Bovengrondse kadaverkoelingen met bakken
virkill-het-desinfectiemiddel
Virkill. Hét desinfectiemiddel