https://www.lifarma.com/catalogus/bestrijding/insectenbestrijding/vliegenbestrijding/chemische-vliegenbestrijding/spuitmiddelen/rofa-insecticide-ulv-sproeiapparatuur/_381_w_1174_659124_NL_1
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
https://www.lifarma.com/catalogus/bestrijding/insectenbestrijding/vliegenbestrijding/chemische-vliegenbestrijding/spuitmiddelen/rofa-insecticide-ulv-sproeiapparatuur/_381_w_1174_659124_NL_1

ROFA Insecticide ULV sproeiapparatuur

Artikelnummer3057
Omschrijving

ROFA - Insecticide ULV-sproeiapparatuur

Vliegen, muggen en kruipende insecten zijn zeer vaak ongewenst: ze brengen ziektes over en veroorzaken stress bij mens en dier. Ze vallen bijvoorbeeld koeien, kippen, varkens en nertsen lastig waardoor het mesten en het fokken negatief beïnvloed wordt. Met ROFA kunnen schadelijke insecten effectief en efficiënt worden bestreden.

MINDER VERBRUIK VAN INSECTICIDEN

Voor een ruimte van 500 m² kan worden volstaan met slechts 50 - 80 ml bestrijdingsmiddel. Door de hoge rotatiesnelheid van 12.000 omw/min wordt 1 ml bestrijdingsmiddel opgesplitst in 45 miljoen druppeltjes, die gelijkmatig over de ruimte worden verdeeld. Daardoor is het verbruik ten opzichte van conventionele methodes aanzienlijker lager.

TIJDSBESPARING

Voor 500 m² zijn slechts 5 - 7 minuten nodig!

COMFORTABELE BEDIENING

ROFA is heel gemakkelijk te bedienen: apparaat met bestrijdingsmiddel vullen, apparaat aanzetten, afsluiter op blauw zetten voor vliegende insecten ... en klaar! Bovendien weegt ROFA slechts 2,4 kg plus de geringe hoeveelheid van het bestrijdingsmiddel. Veelzijdig inzetbaar.

TECHNISCHE GEGEVENS

Inhoud: 500 ml
Gewicht: 2,4 kg (leeggewicht)
Aandrijving: Oplaadbare accu
Bedrijfsduur: ca. 60 min

Verpakking:

1 Stk.

Nieuws
bundeling-krachten-trouw-nutrition-en-lifarma
Bundeling krachten Trouw Nutrition en Lifarma
no-farmers-no-food
NO FARMERS NO FOOD
nieuwste-generatie-inweekmiddelen
Nieuwste generatie inweekmiddelen
parasect
Productnieuws Parasect
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
bovengrondse-kadaverkoelingen
NIEUW. Bovengrondse kadaverkoelingen met bakken
virkill-het-desinfectiemiddel
Virkill. Hét desinfectiemiddel