Over Lifarma b.v.

Op het gebied van agrarische bedrijfsbenodigdheden en Orthomoleculaire diervoeding is het familiebedrijf Lifarma b.v. uitgegroeid tot één van de grootste firma’s in Nederland. Ook in het buitenland zijn wij actief. Naast een compleet pakket leveren wij kennis van zaken, een goede prijs en hebben een servicesysteem als geen ander.

Werkwijze

Ondanks dat wij binnen de agrarische sector een groot bedrijf zijn, hebben wij toch binnen onze organisatie een platte structuur weten te behouden. Wij proberen te streven naar 100% klanttevredenheid. Binnen Lifarma b.v. hebben wij zeer actieve medewerkers in dienst, wij vragen van onze medewerkers ook een optimale inzet, geen 9 tot 5 mentaliteit, het leveren van een goede en snelle service, kennis van zaken. Deze filosofie houden we binnen onze organisatie vast zodat de klant geen extra werk met ons heeft en dat wij een gezond en overzichtelijk bedrijf houden. Tevens zijn wij altijd bereikbaar.

 

Kwaliteitseisen

Lifarma bv is door Kiwa gecertificeerd en voldoet aan de van toepassing zijnde eisen en voorwaarden uit de standaard GMP+ B3 Handel, collectie en op- & overslag en B4 Transport. Kiwa verklaart dat het gerechtvaardigde vertrouwen bestaat dat de processen:

  • handel in toevoegingsmiddelen, voedermiddelen, voormengsels en mengvoeders
  • op- en overslag van diervoeders
  • transport

van het GMP+ FC schema (gebaseerd op GMP+ C6) van GMP+ International. Tevens zijn wij voor Duitsland QS-gecertificeerd onder nummer 4953113172067.

Klik hier voor ons KIWA-certificaat.

 

Diergeneesmiddelen

Tevens is aan Lifarma bv vergunning verleend door het Ministerie van Economische zaken voor kleindhandel in Diergeneesmiddelen (URA). Registratienummer: 0285-DR.

 

Praktijkkennis

Lifarma investeert continue tijd en energie in het actueel houden van hun kennis. Onze producten worden met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Met onze betrokkenheid en praktijkkennis helpen we u het beste uit onze producten naar boven te halen. Zo leveren wij een bijdrage aan uw rendement.

Totaal leverancier

Binnen de organisatie Lifarma b.v. is veel aanwezig en mogelijk, namelijk:

  • Eigen voorraad van meer dan 5000 artikelen
  • Vaste adviseurs en routebezorgers
  • Eigen technische dienst
  • Afhaal van goederen mogelijk
  • Wij staan op diverse beurzen
  • Het verzorgen van open dagen binnen uw bedrijf

Maak kennis met ons bedrijf en raak er ook van overtuigd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.