https://www.lifarma.com/catalogus/ongediertebestrijding/insectenbestrijding/vliegenbestrijding/chemische-vliegenbestrijding/spuitmiddelen/spritex-pyrethrin-12-30-10-kg/_381_w_1174_658038_NL_1
Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
https://www.lifarma.com/catalogus/ongediertebestrijding/insectenbestrijding/vliegenbestrijding/chemische-vliegenbestrijding/spuitmiddelen/spritex-pyrethrin-12-30-10-kg/_381_w_1174_658038_NL_1

Spritex Pyrethrin 12/30 10 kg

Artikelnummer0384
Prijs per stuk Verkoopeenheid stuk
Omschrijving
Tell a friend

Spritex Pyrethrin 12/30 10 kg

KLIK ALTIJD OP ONDERSTAANDE LINK VOOR DE ACTUELE TOELATING bij het CTGB.

Toelatingsnummer: 8353 N
Gebruik Spritex Pyrethrin veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie!

Toepassing:

Het middel is met name geschikt om insectien die op bepaalde tijden vrij in de ruimte aanwezig zijn te bestrijden, zoals vliegen, muggen, motten (o.a. ook cacaomotten en vruchtmot). Ook kan het middel gebruikt worden tegen verscholen levende insecten zoals klanders, meelkevers en tabakskevers.

Wettelijk gebruiksvoorschrift:

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel der bestrijding van insecten in opslag-, bedrijfs- en verblijfsruimten voor ruimtebehandeling met zodanige apparatuur dat het middel onder hoge druk en fijne druppel wordt toegepast en met dien verstande dat bij de toepassing geen mensen en huisdieren, noch onverpakte voedingsmiddelen of grondstroffen daarvoor in de ruimte aanwezig mogen zijn en verpakte voedingsmiddelen, veevoeders en daarvoor bestemde grondstoffen moeten zijn afgedekt met een geschikte folie.

Niet toegestaan is de toepassing in ziekenkamers, alsmede in of op apparatuur waar direct contact met voedingsmiddelen mogelijk is.

Toepassing:

Het middel dient onverdund te worden toegepast met b.v. een warmtevernevelaar. Vóór de behandeling kastdeuren, apparatuur, laden e.d. openen. Deuren, ramen en ventilatie-kanalen goed sluiten en gedurende enige tijd (indien mogelijk ca. 4 uren) gesloten houden. De spuitnevel in de ruimte richten. Tijdens toepassen waakvlammen en gloeispiralen uitdoen. Verpakte voedingsmiddelen, veevoeders en daarvoor bestemde grondstoffen moeten op deugdelijke wijze zijn afgedekt, bij voorkeur met een plastic folie.

Tegen vliegende insecten 50-100 ml spuitvloeistof per 100 m3 gebruiken, tegen verscholen levende insecten 100-200 ml per 100 m3 toepassen.

 Het middel mag uitsluitend worden toegepast door:

  • personen die in het bezit zijn van een vakbekwaamheidsdiploma ongediertebestrijding dat is afgegeven of verlengd door een door de Minister van VROM geregistreerde instelling of geregistreerd bedrijf, en dat niet ouder is dan vijf jaren, of
  • personen die in het bezit zijn van een door de Minister van VROM afgegeven bewijs van gelijkstelling dan wel een verlenging daarvan, dat niet ouder is dan vijf jaren
  • agrarische ondernemers die het middel op het eigen bedrijf gebruiken

Werkzamestoffen:

Pyrethinen 3 g/l en piperonylbutoxide 30 g/l

Verpakking:

1 x 10 kg

Vertel het een bekende!

Vul uw naam en emailadres en die van de persoon die u op de hoogte wilt stellen van dit artikel. De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen en/of gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de email aan de door u opgegeven persoon.

Uw gegevens
Naam
Email
Versturen naar
Naam
Email
Opmerking
Nieuws
certificering
GMP+ en Securefeed
sector-landbouw-in-2017-kleinste-uitstoter-co2
Sector Landbouw in 2017 kleinste uitstoter CO2
nieuw-insectosec-bloedluisbestrijding
Nieuw. InsectoSec Bloedluisbestrijding
hellberg-gehoorbeschermer
Hellberg Gehoorbeschermer met radio
strong-pasta-2-kg
Strong Pasta (creme) 2 kg
elector-psp-spray-1-liter
Elector PSP Spray. Ook tegen tempexkevers
techno-boots
Laars Techno Boots
9-tons-kadaverkoeling
9-tons bovengrondse kadaverkoeling
orthosol-x-pirine
Orthosol X-pirine, voor goede gezondheid van varkens
bovengrondse-kadaverkoelingen
NIEUW. Bovengrondse kadaverkoelingen met bakken
knaagdierbeheersing
Extra informatie Knaagdier beheersing
flimabend
Flimabend, nu in 4,5 kg verpakking