https://www.lifarma.com/catalogus/ongediertebestrijding/ratten-muizenbestrijding/ratten-muizenvoerdozen/rattenvoederkisten/elektrische-rattenval/_381_w_1588_659001_NL_1
Toon lijst Volgend artikel
https://www.lifarma.com/catalogus/ongediertebestrijding/ratten-muizenbestrijding/ratten-muizenvoerdozen/rattenvoederkisten/elektrische-rattenval/_381_w_1588_659001_NL_1

Elektrische Rattenval

Artikelnummer4529
Omschrijving
Tell a friend

Elektrische Rattenval

De elektrische rattenval is een zeer efficiënte elektronische val waarbij ratten (en ook muizen) snel en pijnloos gedood worden door een elektrische schok. De rat of muis is nadien gemakkelijk te verwijderen. De val is zeer efficiënt, snel en hygiënisch.

De val werkt standaard op 4 C-type batterijen (niet meegeleverd) maar is doormiddel van een optionele adapter aan de netstroom te hangen. Als het lampje knippert, de batterijen vervangen.

Plaats een lokmiddel (tevens bij ons verkrijgbaar) achteraan in de tunnel om de muis of rat te lokken. Plaats de rattenval tegen een muur. Schakel het toestel aan (ON) en het groene LED-lampje zal 1 maal oplichten. Het toestel is ingeschakeld en wanneer er een rat of muis in zit zal het groene lichtje blijven knipperen. Schakel het toestel uit en verwijder het dier.

Afmetingen:

215 x 98 x 125 mm (L x B x H )

Verpakking:

1 Stk.

Vertel het een bekende!

Vul uw naam en emailadres en die van de persoon die u op de hoogte wilt stellen van dit artikel. De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen en/of gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de email aan de door u opgegeven persoon.

Uw gegevens
Naam
Email
Versturen naar
Naam
Email
Opmerking
Nieuws
elector-psp-spray-1-liter
Elector PSP Spray. Ook tegen tempexkevers
pluimvee-actie-orthosol-hittestress-mix-plus
Pluimvee - Actie Orthosol Hittestress Mix Plus
toelating-solfac-gaat-vervallen
Toelating Solfac gaat vervallen
vleeskuikens-dierenwelzijn-en-milieu-staan-voorop
Vleeskuikens: Dierenwelzijn en milieu staan voorop
help-de-pluimveehouderij
Help de Pluimveehouderij
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
ratimor-pasta
Ratimor Pasta. Handig in gebruik en effectief.