https://www.lifarma.com/catalogus/varkenshouderij/drink-en-voerbakken/drinkbakken/drik-o-mat-micro-mat/_381_w_1688_658774_NL_1
Toon lijst Volgend artikel
https://www.lifarma.com/catalogus/varkenshouderij/drink-en-voerbakken/drinkbakken/drik-o-mat-micro-mat/_381_w_1688_658774_NL_1

Drik-O-Mat Micro-Mat

Artikelnummer1113
Omschrijving

Drik-O-Mat Micro-Mat

Omschrijving:

Drinkbakken zorgen ervoor dat er aanzienlijk minder water wordt verspilt, terwijl de varkens toch dezelfde hoeveelheid water per dag kunnen drinken. Minder verspilling scheelt aanzienlijk in het waterverbruik. Voordeel is dat het stro zo droog mogelijk blijft.

De drinkbakken van Drik-O-Mat zijn geperst uit dik roestvrijstaal van 2 mm, met RVS nippel. De RVS nippel heeft een instelbare waterdoorlaat van 1 - 4 liter per minuut.  Door het afgeronde profiel van de Drik-O-Mat kan het dier zich niet bezeren en ook oormerken blijven niet achter de rand hangen. De grote overhang aan de bovenkant minimaliseert dat er vuil in de kom valt.

De Drink-O-Mat is eenvoudig te monteren. In diverse afmetingen leverbaar. Geschikt voor biggen vanaf 1 dag tot na het spenen.

Specificatie:

  • Voor biggen vanaf 1 dag tot na het spenen
  • Circa 30 biggen per drinkbak
  • Montagehoogte 5 cm

Verpakking:

1 Stk.

 

Nieuws
no-farmers-no-food
NO FARMERS NO FOOD
nieuwste-generatie-inweekmiddelen
Nieuwste generatie inweekmiddelen
parasect
Productnieuws Parasect
tesla-grondkoelingen
TESLA Grondkoelingen, geplaatst
bovengrondse-kadaverkoelingen
NIEUW. Bovengrondse kadaverkoelingen met bakken
virkill-het-desinfectiemiddel
Virkill. Hét desinfectiemiddel